شیر شتر
شیر شتر در مقایسه با شیر گاو
حاوی 10 برابر اهن و 5 برابر پتاسیم و ویتامین c و 4 برابر سدیم و 3 برابر کلسیم و منیزیم و مقدار بیشتری اسدهای چرب غیر اشباع و پروتئین و کلر و اسید فولیک است
شیر شتر به علت لاکتوز کم بهترین جایگزین برای کسانی است که به شیر گاو حساسیت دارند
مصرف مداوم شیر شتر در بهبود دیابت و کنترل فشار خون و گرفتگی عروق و درمان زخم معده و بیماریهای سرطانی و پوکی استخوان نقش دارد
این شیر دارای خاصیت ضد میکروبی است و در بهبود بیماریهای عفونی از جمله سل موثر است
پژوهشگران اعلام کردند که در شیر شتر پروتئین ویژ ه ای وجود دارد که نقشی مشابه انسولین دارد که در هر لیتر شیر 400 واحد از ان یافت میشود .
این پروتئین میزان کلسترول خون را کاهش میدهد و مانع تصلب شرائین میشود و مصرف روزانه نیم لیتر شیر شتر دیابت نوع یک را 30 درصد کاهش میدهد
شیر شتر غذای رژیمی است و خاصیت لاغر کنندگی دارد و همچنین در درمان کم خونی .یرقان. بواسیر و بهبود زخمها موثر است